Petitchef

Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Felul principal
4 porții
30 min
2 ore
Ușor
Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 bucata pulpa de miel

crengute de rozmarin

sare de mare grunjoasa (1 kg)

500 ml vin alb

Preparare

  • Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
  • Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
  • Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
  • Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
  • Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
  • Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.



Comentarii:

John_, 08/04/2018

Cred ca este cea mai proasta reteta pentru pregatirea unei pulpe de miel.

(0) (0) Abuz
elena.bica, 20/09/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
15/09/2014

Risipä de sare

(0) (0) Abuz
14/09/2014

Rapid,f.bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2h20m
Ușor
3 / 5
Rețetă Pulpa de miel in crusta de fistic
Pulpa de miel in crusta de fistic
4 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Pulpa de miel umpluta
Pulpa de miel umpluta
8 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: