Pulpa de miel in sare cu rozmarin

(4.25/5 - 20 voturi)
3 comentarii

Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !

Ingrediente:

1 bucata pulpa de miel
crengute de rozmarin
sare de mare grunjoasa (1 kg)
500 ml vin alb

Preparare:

Etapa 1:

Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.

Etapa 2:

Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.

Etapa 3:

Se imbiba bine cu vin si rosmarin.

Etapa 4:

Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.

Etapa 5:

Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.

Etapa 6:

Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

109Kcal5%

Calorii

7.9g3%

Carbo

0g0%

Grăsimi

0g0%

Grăsimi sat.

0.1g0%

Proteine

0.1g0%

Fibre

3.7g4%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 131g

Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5
Postat 15/09/2014, 04:20

Risipä de sare

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 14/09/2014, 18:11

Rapid,f.bun

(0) (0) Abuz
5 / 5elena.bica
Postat 20/09/2014, 20:26

Delicios

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale