- Home
- Rețete
- Retete cu carne de miel
- Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !
Ingrediente
Numarul de porții: 4
Preparare
- Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
- Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
- Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
- Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
- Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
- Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Cat de grea e pulpa? Cat de mare e tava? 2 cm sare la baza si inca vreo 2 deasupra?? Pai ce e peste in strat de sare?
Cred ca este cea mai proasta reteta pentru pregatirea unei pulpe de miel.
Delicios
Risipä de sare
Rapid,f.bun