Petitchef

Pulpa de miel inabusita

Daca va plac retete dulci-sarate, veti iubi preparatul nostru cu carne, miere si cimbru!
O idee perfecta pentru pranzul in familie. Serviti alaturi de cartofi sau alte legume de sezon.

Felul principal
2 porții
10 min
2 ore
Ușor

Video

YouTube

Ingrediente

2

Preparare

  • Etapa 1 - Pulpa de miel inabusita
    Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare. Se soteaza ceapa tocata in prealabil.
  • Etapa 2 - Pulpa de miel inabusita
    Adaugati pulpele de miel si gatiti-le pe toate partile.
  • Etapa 3 - Pulpa de miel inabusita
    Se adauga apa, mierea, cimbrul, rozmarinul, sarea, piperul si se aduce la fierbere. Acoperiți si gatiti la o temperatura scazuta timp de 1 ora și 45 de minute.
  • Etapa 4 - Pulpa de miel inabusita
    Dupa acest timp, luati capacul si gatiti inca 10 minute, astfel incat sosul sa se reduca usor.
  • Etapa 5 - Pulpa de miel inabusita
    Gata!


Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita - poza 2
Pulpa de miel inabusita - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/10/2018

"Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare." La cat, la 30 grade, fiindca peste 40 de grade este deja incins? "Numarul de porții: 2 Ingrediente: 2 pulpe de miel". Pai o pulpa de miel are in cel mai rau caz(un miel slabanog) cel putin 2 kg. Cine mananca o portie de 2 kg. de carne? "Acoperiți si gatiti la o temperatura scazuta timp de 1 ora și 45 de minute". A gati inseamna a face mancare. Temperatura scazuta poate fi si 10-12 grade(nu mai vorbim de temperaruri negative). Deci faceti mancare la 10-12 grade.Cam asta este reteta ceva fara cap si fara coada, doar niste pulpe

(0) (0) Abuz
John_, 04/10/2018

Si aceasta reteta intra in categoria "ASA NU!". De altfel se pare ca profilul acestui site s-a schimbat. Se publica retete care ne arata cum NU trebuie sa procedam!

(0) (0) Abuz
nairdas, 04/10/2018

Jalnica reteta !!!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează