Petitchef

Conchiglioni umplute

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g. paste conchiglioni (paste in forma de scoici mari)

branza sarata

5-6 rosii

crema de branza

5 linguri de ulei de masline



sare si piper

Preparare

  • Cum se pregatesc: Se fierb pastele si apoi se lasa la racit.
  • Se amesteca branza sarata cu crema de branza, 3 rosii taiate marunt, sare si piper. Se amesteca pana se obtine o crema apoi se umplu pastele.
  • Se aseaza apoi conchiglioni intr-o cratita unsa cu unt si se tin in cuptorul cald, dar cu focul oprit.
  • Se zdrobeste busuiocul intr-un castronel impreuna cu uleiul de masline, oregano, sare si piper.
  • Se stropesc apoi pastele cu amestecul de busuioc si se decoreaza cu felii de rosii.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute
Rosii umplute
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: