Petitchef

Conchiglioni umplute

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g. paste conchiglioni (paste in forma de scoici mari)

branza sarata

5-6 rosii

crema de branza

5 linguri de ulei de masline



sare si piper

Preparare

  • Cum se pregatesc: Se fierb pastele si apoi se lasa la racit.
  • Se amesteca branza sarata cu crema de branza, 3 rosii taiate marunt, sare si piper. Se amesteca pana se obtine o crema apoi se umplu pastele.
  • Se aseaza apoi conchiglioni intr-o cratita unsa cu unt si se tin in cuptorul cald, dar cu focul oprit.
  • Se zdrobeste busuiocul intr-un castronel impreuna cu uleiul de masline, oregano, sare si piper.
  • Se stropesc apoi pastele cu amestecul de busuioc si se decoreaza cu felii de rosii.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu orez
Rosii umplute cu orez
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.