Petitchef

Conchiglioni umplute

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cum se pregatesc: Se fierb pastele si apoi se lasa la racit.
  • Se amesteca branza sarata cu crema de branza, 3 rosii taiate marunt, sare si piper. Se amesteca pana se obtine o crema apoi se umplu pastele.
  • Se aseaza apoi conchiglioni intr-o cratita unsa cu unt si se tin in cuptorul cald, dar cu focul oprit.
  • Se zdrobeste busuiocul intr-un castronel impreuna cu uleiul de masline, oregano, sare si piper.
  • Se stropesc apoi pastele cu amestecul de busuioc si se decoreaza cu felii de rosii.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează