Petitchef

Aperitiv pentru revelion

Aperitiv
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron a amestecat toate ingredientele de mai sus, a mai pus putina sare si am pus compozitia intr-o seringa de ornat.
  • A taiat ardeii in 6, ca niste barcute si le-am umplut cu pasta de branza.
  • Rosiile le-am taiat in doua si am scos miezul cu o lingurita si le-a umplut si pe ele cu branza.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Aperitiv pentru Revelion, poza 1
Aperitiv pentru Revelion, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
4 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
4 porții
3 h 10 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Aperitiv cu crema de branza si somon
Aperitiv cu crema de branza si somon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cum sa bei corect de Revelion Cum sa bei corect de Revelion Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.