Petitchef

Coronita de legume in aspic

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g amestec legume congelate,

700 ml supa de legume , carne, oase,

4 plicuri gelatina Dr.Oetker

oua fierte,

Preparare

  • Amestecul de legume il fierbem in apa cu sare . Fierbem ouale si le curatam. Pregatim supa de legume .
  • Gelatina o punem la dizolvat in 50 ml apa rece apoi o incalzim usor si o adaugam la supa.
  • Ouale fierte le asezam intr-o forma rotunda de guguluf si deasupra turnam un pic de supa . Dam forma la rece pana se incheaga.
  • Deasupra primului strat asezam legumele fierte si deasupra turnam restul de supa. Dam din nou forma la racit.
  • Cand toata compozitia este bine inchegata rasturnam pe un platou coronita , o feliem si o putem servi stropita cu zeama de lamaie sau cu putin mujdei de usturoi.

Poze

Coronita de legume in aspic, poza 1
Coronita de legume in aspic, poza 2
Coronita de legume in aspic, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute de legume
Chiftelute de legume
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Aperitiv in straturi cu peste si legume
Aperitiv in straturi cu peste si legume
6 porții
1h5m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.