Petitchef

DROB DE VINETE

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie marunt gogosarul si cepele si se calesc in ulei. Dupa ce vinetele s-au copt sau fiert si s-au racit se calesc in putin ulei si in aceasta compozitie si se mai pune dupa gust la alegere piper,vegeta sau sare.
  • Se adauga 6 linguri de gris, 2 oua intregi si un albus. Compozitia se pune intr-o tava de chec iar galbenusul de la al treilea ou se pune deasupra compozitiei, apoi se lasa la cuptor!


Întrebări:




Comentarii:

11/07/2013

Fff bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/09/2013

Cred ca este buna

(0) (0) Abuz
19/07/2012

Bun,bun.

(0) (0) Abuz
10/07/2012

Foartebuna

(0) (0) Abuz
19/03/2012

E beton

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de vinete
Drob de vinete
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Drob din piept de pui cu ciuperci
Drob din piept de pui cu ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Retete de Drob Retete de Drob

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.