Petitchef

Snitele de vinete umplute

Antreuri
3 porții
1 oră
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Preparare: taiem vanata pe lungime in felii subtiri pe care le saram si le lasam circa 2 ore sa elimine toata apa.


    Dupa 2 ore le stergem cu hartie de bucatarie si asezam pe fiecare felie de vanata o felie de sunca si una de branza supa care inchidem la jumatate. Dam fiecare felie prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.Le prajim in ulei ca pe snitele. Se pot servi cu felii de muschi tras prin unt. Pofta buna...

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Poze

Snitele de vinete umplute
Snitele de vinete umplute - poza 2
Snitele de vinete umplute - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/09/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
09/03/2013

Bonisimooo

(0) (0) Abuz
14/12/2012

Foarte bun si rapid, am incercat si eu si cu siguranta o sa mai fac! Multuemsc pt reteta!

(0) (0) Abuz
09/12/2012

GUSTOS SI SIMPLU, multumim:)

(0) (0) Abuz
09/12/2012

In poza aceste vinete se plieaza inainte de a fi date prin ou .
In reteta nu specifica acest lucru

(0) (0) Abuz
08/12/2012

Delicios!!

(0) (0) Abuz
08/12/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
08/12/2012

Abia astept sa le fac.

(0) (0) Abuz
08/12/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz
19/09/2012

Fff buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează