Petitchef

Drob de vinete

Felul principal
6 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Vinetele se oparesc sau se coc si se scurg bine de zeama. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, iar dupa ce o luam de pe foc, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt.
  • Vinetele tocate bine se amesteca cu amestecul de ceapa, verdeata si usturoi. Ouale se bat impreuna cu grisul si se adauga si ele la vinete.
  • Compozitia rezultata se toarna in tavi unse cu ulei si tapetate cu faina si se indroduce la cuptor(incins inainte), la foc nu prea mare. Drobul este gata atunci cand se desprinde de tava.
  • Pentru aspect, se unge aproape de final cu galbenus batut si se mai lasa 5 minute la cuptor. Se poate servii cald sau rece.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob cu ciuperci
Drob cu ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Drob de carne
Drob de carne
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Drob de miel - reteta veche din dobrogea (reteta video)
Drob de miel - reteta veche din dobrogea (reteta video)
15 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Retete de Drob Retete de Drob

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.