Petitchef

Escalop de porc cu ciuperci

Felul principal
6 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg carne de porc

450 g. ciuperci

200 g. pastrama de porc

100 ml. ulei

100 g. faina

75 g. unt

100 ml. vin

250 ml. bulion

cativa catei de usturoi

50 g. sare

piper

verdeata

Preparare

  • Se transeaza carnea, se bate ca si pentru snitele si se presara cu sare. Fiecare bucata se da prin faine si se prajeste intr-o tigaie in ulei, dupa prajire se scot intr-un vas.
  • Ciupercile se curata, se taie felii si se calesc in untul incins impreuna cu bucatile de pastrama.
  • In uleiul ramas dupa ce s-a prajit carnea se adauga bulionul amestecat cu 2 lg. de faina, vinul, usturoiul tocat marunt si condimentele. In sosul obtinut se adauga bucatile de carne prajita, ciupercile calite si se mai lasa foc cca.20 min.

Poze

Escalop de porc cu ciuperci, poza 1Escalop de porc cu ciuperci, poza 2Escalop de porc cu ciuperci, poza 3Escalop de porc cu ciuperci, poza 4Escalop de porc cu ciuperci, poza 5Escalop de porc cu ciuperci, poza 6





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
8 porții
35 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Escalop de porc zingara
Escalop de porc zingara
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: