Pentru cei care nu știu, murăturile sunt legume care sunt scufundate într-o soluție de oțet sau saramură și servesc ca și condimente în multe feluri de mâncare! Termenul provine din verbul englezesc „to pickle” care înseamnă „a conserva în saramură”. Acest lucru permite ca legumele să fie păstrate mai mult timp, oferindu-le în același timp un gust bun. Nu ezitați să experimentați cu diferite legume (conopidă, castraveți, morcov, ridichi și multe altele) :-)
Cât timp se păstrează murăturile? Până la o lună, la frigider într-un borcan ermetic. Cu cât le lasați mai mult să stea, cu atât gustul va fi mai puternic.
Ce oțet să folosiți pentru murături? Puteți folosi și oțet de cidru, vin alb sau vin roșu.
Ce ceapă să folosiți pentru murături? Puteți folosi orice ceapă pentru a face această rețetă! Nu ezitați să faceți această rețetă cu alte legume precum castraveți, conopida, morcovi, toate gusturile sunt permise!