Petitchef

Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Se fierb pastele farfalle dupa instructiunile de pe ambalaj. Intre timp se face sosul. Se taie rosiile uscate si prosciutt in fasii subtiri.
  • Intr-o tigaie se pun cele 4 linguri de unt si se adauga rosiile si prosciutt. Calim putin, apoi adaugam cele 2 galbenusuri frecate cu smantana si diluate cu vin alb.
  • Adaugam in tigaie, punem si pesmetul si lasam sa fiarba 2-3 minute. Adaugam si sucul de lamaie, coaja rasa, crutoanele si patrunjelul proaspat tocat.
  • Se ia de pe foc si se serveste cald peste paste.

Poze

Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto, poza 1
Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto, poza 2
Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2020

Sunt curios dacă italienii sau oricare altă nație își schimbă scrisul în română..scrieți în limba română măi italienilor sau ce sunteți voi!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/12/2016

5

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Farfalle cu ciuperci și sos de roșii
Farfalle cu ciuperci și sos de roșii
5 porții
25 min
Ușor
2.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiPastele - delicii italienePastele - delicii italienePrajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei