Petitchef

Paste cu sos de branza cu mucegai albastru

E o reteta simplu de facut iar pentru cei carora le place branza cu mucegai albastru e un succes garantat.

Felul principal
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se adauga untul si se amesteca la foc mic pana se topeste untul.
  • Smantana si branza se pun intr-un bol si se bate cu blenderul pana devine o crema omogena.
    Se pun pastele in farfurie iar peste ele se toarna sosul. Se presara patrunjel dupa gust.


Poze

Paste cu sos de branza cu mucegai albastru
Paste cu sos de branza cu mucegai albastru - poza 2
Paste cu sos de branza cu mucegai albastru - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/10/2016

Foarte bun, dar recomand a se pune un tul in sos, nu inainte in paste.
pentru cei ce nu mai pot de brinza:folositi ce brinza va place si lasati rautatile deoparte

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/10/2016

Daca punem unt sosul nu se mai lipeste de paste ceea ce nu e in regula

(0) (0) Abuz
03/10/2016

500 g paste şi o linguriţă de ... de? O fi Cabrales, Roquefort, Gorgonzola?

(0) (0) Abuz
03/10/2016

Stiam ca mucegaiul e cancerigen, voi nu?

(0) (0) Abuz
03/10/2016

1) 500 g pasta pentru 2 persoane???!!!! 2)1 lingurita de "branza cu mucegai"?????!!! O avea un nume branza aia?! O fi gorgonzola?! Dar ce ai vrea sa faca o lingurita la cantitatea de pasta si de smantana?! Ce porcarie!

(0) (0) Abuz
[email protected], 02/11/2010

Este foarte bun sosul daca este si branza de calitate

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează