Carbonara cu avocado
O reteta reinventata in versiunea vegetariana a unui preparat clasic italian.
Ingrediente
2
Materiale
- blender
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
Puneti spaghetele in apa clocotita si fierbeti-le conform timpului indicat pe ambalaj (aproximativ 10 minute).
Intr-un vas de blender amestecati restul ingredientelor.
Mixati pana cand amestecul are o textura cremoasa.
Amestecati cu spaghetele fierte si scurse in prealabil.
Serviti cu parmezan ras.
Pofta buna!
Observații
Adaosuri : puteti adauga bucati mici de rosii sau bacon afumat
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 599Kcal
- Carbo: 65.2g
- Grăsimi: 27.2g
- Grăsimi sat.: 3.9g
- Proteine: 18.8g
- Fibre: 6g
- Zahăr: 3.1g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (177g)
Echipamente de gătit
Plită
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.5/5, 18 voturi 6 comentarii
dana
Delicios!!!!!!!!!!!!
totolici
De ce "CARBONARA" si de unde vegetarian cand ai omorat-o cu parmezanul de la sfarsit...in rest succes
L
Lixandra
O reteta excelenta iar persoana cu 'delikakatul' sigur are asa ceva la creier !!!
anonymous
Si tu gatesti cu delikakat?
anonymous
Arata tare bine, dar sunt Spagetti á la Pesto, nu "Carbonara"
M
mcab
Delicioasa !



Punctează această reţetă