Petitchef

Friptura de rechin

Felul principal
3 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Se prajesc feliile de carne in putin ulei si unt, cam 4-5 minute pe fiecare parte.Garnitura: sote de hribi si piure de cartofi.
  • Taiat hribii feliute (la robotul de bucatarie) si prajit in putin ulei, unt si suc propriu. Sare si piper dupa gust, cand sucul lor s-a evaporat pus putina smantana lichida sa formez un sos, aromat cu patrunjel verde. Simplu si bun.
  • Servit feliile de rechin cu cate-o mini nuca de unt amestecat in prealabil cu patrunjel si zeama de lamaie si cele 2 garnituri de mai sus.


Întrebări:




Comentarii:

12/09/2013

I like

(0) (0) Abuz
24/11/2012

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura de vanat
Friptura de vanat
4 porții
2 days 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mar
Friptura de porc cu mar
6 porții
58 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura de ceafa de porc cu cartofi
Friptura de ceafa de porc cu cartofi
4 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc la cuptor
Friptura de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.