Petitchef

Gaina umpluta

Aperitiv
4 porții
3 ore
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4


2-3 linguri ulei

100 g ficat

100 g ciuperci(facultativ)

2 felii de paine taiate cuburi

o cescuta de supa

3 oua sare

piper

50 g unt

Preparare

  • Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie: UMPLUTURA:
    ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute; dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa; ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie.
  • Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).

Poze

Gaina umpluta, poza 1Gaina umpluta, poza 2Gaina umpluta, poza 3Gaina umpluta, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gaina umpluta
Gaina umpluta
4 porții
2h30m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gaina afumata pe varza murata
Gaina afumata pe varza murata
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gaina cu rosii si masline
Gaina cu rosii si masline
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: