Petitchef

Gaina umpluta

Aperitiv
4 porții
3 ore
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie: UMPLUTURA:
    ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute; dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa; ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie.
  • Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).


Poze

Gaina umpluta, poza 1
Gaina umpluta, poza 2
Gaina umpluta, poza 3
Gaina umpluta, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gaina umpluta
Gaina umpluta
4 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gaina afumata pe varza murata
Gaina afumata pe varza murata
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gaina afumata cu cartofi noi
Gaina afumata cu cartofi noi
6 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei