Petitchef

Friptura de miel

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
FRIPTURA DE MIEL
  • (4.42/5 - 66 voturi)
  • 6
  • 9
FRIPTURA DE MIEL
 

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o bucata pulpa de miel

1 legatura usturoi verde

un pahar vin rosu

3 linguri ulei de masline

2-3 frunze de dafin

cativa fulgi de ardei iute

sare si piper

Preparare

  • Intr-o tava punem carnea de miel, facem mici taieturi si introducem bucati mici de usturoi. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper.
  • Turnam in tava vinul rosu, punem frunzele de dafin si fulgii de ardei iute. Acoperim tava cu folie alimentara si o dam la rece pentru cateva ore.
  • Preincalzim cuptorul la 180 de grade si introducem tava la cuptor adaugand si putina apa. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava .
  • Cand carnea a devenit fraageda si se desprinde de pe oase, friptura noastra este gata. Servim cu salata verde! Pofta mare sa aveti.


Comentarii:

24/07/2013

Nu imi place mielul sub nicio formapacat de bitele animale ca le luom viata cand ele trebuie sa creasca . desi sunt de religie ortodoxa sunt impotriva sacrificari mieilor

(0) (0) Abuz
03/05/2013

O reteta xccelenta!

(0) (0) Abuz
05/05/2013

Huuuuuuuuuuuuu!!!!

(0) (0) Abuz
05/05/2013

O reteta perfecta

(0) (0) Abuz
31/08/2013

Deliciu..

(0) (0) Abuz
08/05/2013

La pamant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteAm plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: