Petitchef

FRIPTURA DE MIEL

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-o tava punem carnea de miel, facem mici taieturi si introducem bucati mici de usturoi. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper.
  • Turnam in tava vinul rosu, punem frunzele de dafin si fulgii de ardei iute. Acoperim tava cu folie alimentara si o dam la rece pentru cateva ore.
  • Preincalzim cuptorul la 180 de grade si introducem tava la cuptor adaugand si putina apa. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava .
  • Cand carnea a devenit fraageda si se desprinde de pe oase, friptura noastra este gata. Servim cu salata verde! Pofta mare sa aveti.


Întrebări:




Comentarii:

Diana Lucia, 12/05/2021

Eu o frec mai intai cu suc de lamaie, iar ultimele 15 minute o tin la cuptor fara folie, sa prinda crusta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/08/2013

Deliciu..

(0) (0) Abuz
24/07/2013

Nu imi place mielul sub nicio formapacat de bitele animale ca le luom viata cand ele trebuie sa creasca . desi sunt de religie ortodoxa sunt impotriva sacrificari mieilor

(0) (0) Abuz
08/05/2013

La pamant

(0) (2) Abuz
05/05/2013

Huuuuuuuuuuuuu!!!!

(0) (1) Abuz
05/05/2013

O reteta perfecta

(0) (0) Abuz
03/05/2013

O reteta xccelenta!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează