Petitchef

Gaina umpluta

Felul principal
4 porții
1 h 30 m
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:
  • UMPLUTURA: -ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute.
  • Dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa.
  • Ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori.
  • Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa.
  • Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).

Rețete inrudite

YouTube

Tomato burger



Poze

Gaina umpluta
Gaina umpluta - poza 2
Gaina umpluta - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează