Petitchef

Gaina umpluta

Felul principal
4 porții
90 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o gaina o ceapa

2-3 linguri ulei

100g ficat

100g ciuperci(facultativ)

2 felii de paine taiate cuburi o cescuta de supa

3 oua

sare

piper

50g unt

Preparare

  • Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:
  • UMPLUTURA: -ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute.
  • Dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa.
  • Ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori.
  • Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa.
  • Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).

Poze

Gaina umpluta, poza 1
Gaina umpluta, poza 2
Gaina umpluta, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gaina umpluta
Gaina umpluta
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gaina afumata pe varza murata
Gaina afumata pe varza murata
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gaina afumata cu cartofi noi
Gaina afumata cu cartofi noi
6 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.