-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de gaina
-
Rețete friptură găină
-
Gaina umpluta
Gaina umpluta
Preparare
-
Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:
-
UMPLUTURA: -ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute.
-
Dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa.
-
Ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori.
-
Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa.
-
Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete