Gaina umpluta
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Friptura orloff
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
-
Friptură de tofu super ușoară pentru o masă vegetariană
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire1 oră
- Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:
- UMPLUTURA: -ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute.
- Dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa.
- Ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori.
- Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa.
- Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!