Friptura de rata

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se incinge cuptorul la 400F se asezoneaza pulpele si se pun intr-o tava ce merge la cuptor
    .Se toarna o cana de vin alb se stropeste friptura des, cam la 15-20 de minute , este gata in aproximativ 60 de minute sau cand s-a rumenit frumos
  • Servit langa roasties:2 cartofi rosii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi maricele se pun la fiert in apa cu sare pt 15-20 minute, sa fie fierte pe jumatate
  • Se tavalesc prin malai grisat amestecat cu sare si patrunjel tocat marunt.Se pun intr-un singur strat, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos .
AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/06/2015

Fara cuvinte sau un gust dumnezeiesc.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
laurentiu, 14/12/2017

Analfabeti:

(0) (0) abuz
30/12/2013

TRES BIEN!

(0) (0) abuz
17/04/2013

Foarte bun intradevar!

(0) (0) abuz
31/10/2012

O nebunie!!!

(0) (0) abuz