Petitchef

Friptura de rata

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 400F se asezoneaza pulpele si se pun intr-o tava ce merge la cuptor
    .Se toarna o cana de vin alb se stropeste friptura des, cam la 15-20 de minute , este gata in aproximativ 60 de minute sau cand s-a rumenit frumos
  • Servit langa roasties:2 cartofi rosii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi maricele se pun la fiert in apa cu sare pt 15-20 minute, sa fie fierte pe jumatate
  • Se tavalesc prin malai grisat amestecat cu sare si patrunjel tocat marunt.Se pun intr-un singur strat, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos .


Poze

Friptura de rata, poza 1
Friptura de rata, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

28/06/2015

Fara cuvinte sau un gust dumnezeiesc.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
laurentiu, 14/12/2017

Analfabeti:

(0) (0) Abuz
30/12/2013

TRES BIEN!

(0) (0) Abuz
17/04/2013

Foarte bun intradevar!

(0) (0) Abuz
31/10/2012

O nebunie!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites
Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de rata
Friptura de rata
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.