Petitchef

Fructe de mare cu salsa si garnitura de orez

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
fructe de mare(rondele de calamari)



1 chili

100 g hummus

3 catzei de usturoi

4-5 linguri ulei de masline

pasta de tomate

cateva frunze de busuioc

sare,vegeta,piper,curry,coriandru

Preparare

  • Se calesc legumele cu fructele de mare in ulei ,se add si condimentele curry joaca un rol ff important, ii va da o culoare galbena,placuta,dar si gust deosebit.
  • Apoi se pune putina apa fierbinte +100 gr (fiert in prealabil) si se se lasa sa fiarba putin pana se inmoaie fructele de mare(incercati cu furculita).
  • Dupa care se add pasta de tomate dizolvata in apa cu 2 catzei de usturoi tocati marunt ,se mai da 2-3 clocote,iar cand e gata se add busuioc si telina sau patrunjel +1 catzel de usturoi tocat marunt.
  • Se serveste cu paste de obicei insa de data asta el a optat pt o garnitura de orez! prezentarea din poza de mai jos ,este facuta de sotz..cu dedicatie speciala pt moi,evident,dar si pt cititorii mei fideli! .

Poze

FRUCTE DE MARE CU SALSA SI GARNITURA DE OREZ, poza 1
FRUCTE DE MARE CU SALSA SI GARNITURA DE OREZ, poza 2
FRUCTE DE MARE CU SALSA SI GARNITURA DE OREZ, poza 3
FRUCTE DE MARE CU SALSA SI GARNITURA DE OREZ, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salsa mexicana - Aji dulce
Salsa mexicana - Aji dulce
4 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fructe de mare cu garnitura de orez
Fructe de mare cu garnitura de orez
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.