Petitchef

Fusilli cu peste

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o oala, punem apa la fiert, adaugam si un praf de sare.In momenul cand apa clocoteste, punem pastele si le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj.
  • Cand sunt gata se pun la scurs si punem putin ulei de masline peste sa nu se lipeasca intre ele.In timp ce se fierb pastele, intr-o craticioara se pune la incalzit uleiul de masline.
  • Se caleste ceapa taiata marunt si cateii de usturoi.
    Se adauga pestele maruntit, dupa care adaugam sucul de rosii, busuioc si oregano dupa gust.
  • Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga pastele in sos, amestecam usor, se mai lasa cateva minute si se servesc fierbinti.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează