Petitchef

Fusilli cu peste

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o oala, punem apa la fiert, adaugam si un praf de sare.In momenul cand apa clocoteste, punem pastele si le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj.
  • Cand sunt gata se pun la scurs si punem putin ulei de masline peste sa nu se lipeasca intre ele.In timp ce se fierb pastele, intr-o craticioara se pune la incalzit uleiul de masline.
  • Se caleste ceapa taiata marunt si cateii de usturoi.
    Se adauga pestele maruntit, dupa care adaugam sucul de rosii, busuioc si oregano dupa gust.
  • Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga pastele in sos, amestecam usor, se mai lasa cateva minute si se servesc fierbinti.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
Fusilli cu pui, broccoli si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pește în apă nebună
Pește în apă nebună
2 porții
1 h 20 m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Samosas cu ton si rosii
Samosas cu ton si rosii
16 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei