Petitchef

Penne cu ton

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
160 g penne rigate

1 conserva ton

-1 ceapa rosie

-1 lingura capere

250 g rosii cuburi in suc propriu



oregano

ulei de masline

sare

piper proaspat macinat

Preparare

  • Punem pastele la fiert in apa cu sare.Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele .
  • E cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu a pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic.
  • In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate.Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul.
  • La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, a nu a mai avut si am ras putin cascaval.

Poze

Penne cu ton, poza 1
Penne cu ton, poza 2
Penne cu ton, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

21/01/2019

La pastele cu peste nu se pune parmigiano.

(0) (0) Abuz
22/01/2014

Rapid, gustos si sanatos!

(0) (0) Abuz
07/09/2013

K

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Penne cu vinete si sos de rosii
Penne cu vinete si sos de rosii
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Penne cu ton si masline
Penne cu ton si masline
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Penne rigate cu sos arrabbiata
Penne rigate cu sos arrabbiata
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Penne gratinate
Penne gratinate
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Samosas cu ton si rosii
Samosas cu ton si rosii
16 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.