Petitchef

Paste cu sos bolognese

Felul principal
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-o tigaie fara grasime,puneti carnea tocata la calit,amestecand mereu,isi va lasa ea grasimea necesara. adaugati ceapa si usturoiul tocate marunt,zaharul, putin busuioc si oregano,amesteca-ti mereu,pana se va evapora zeama lasata se carne,cca 30 de minute.
  • Se adauga cele 2 cutii de rosii taiate,si apa cat sa acopere totul si se lasa la fiert la foc mic,amestecand din cand in cand cca 45 de minute. apoi adaugati vinul rosu,mai lasa-ti la fiert inca 25 de minute,pana se va evapora tot alcoolul din vin adaugati sare si piper dupa gust.
  • Pastele se pregatesc separat. Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert,cand aceasta incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb fara capac,aldente,exact cat scrie pe pachet,dupa care le scugeti intr-o sita.
  • Separat in farfurie adaugati pastele si sosul peste,se poate servii si cu parmezan ras.


Întrebări:




Comentarii:

04/05/2014

Fff buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Delicious

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/11/2017

Simplu si delicios

(0) (0) Abuz
03/02/2014

Ok

(0) (0) Abuz
22/08/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
27/06/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
21/04/2013

Super buna! Recomand!!!

(0) (0) Abuz
20/11/2012

Foarte bun

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează