Petitchef

Franzela cu sunca cascaval si ciuperci

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
30 g unt

1 franzeluta

300 g cascaval

200 g muschi tiganesc sau sunculita

150 g ciuperci



4 oua

200 ml smantana

sare

piper

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul O tava de chec se unge cu unt. Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.
  • Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.
  • Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale. Se taie felii si se serveste cald sau rece.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Placinte cu sunca si ciuperci, si cascaval
Placinte cu sunca si ciuperci, si cascaval
8 porții
1 oră
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciuperci umplute cu sunca la cuptor
Ciuperci umplute cu sunca la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata cu cascaval pane si carpaccio de ciuperci
Salata cu cascaval pane si carpaccio de ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: