Petitchef

Gaina afumata cu cartofi noi

Felul principal
6 porții
40 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Jumatate de gaina afumata:

Preparare

  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Cartofii, care in prealabil se spala bine dar nu se curata de coaja, se aseaza in Vasul Roman.
  • Gaina afumata se aseaza deasupra, se adauga 300 de ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore.
  • In timpul in care Vasul Roman este la cuptor verdeata se taie marunt. Se scoate Vasul de la cuptor. Gaina se aseaza separat pe o farfurie pentru a se putea adauga verdeata.
  • Se aseaza gaina deasupra cartofilor si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute. Dupa un total de 2 ore.
  • Recomandarea bucatarului. Acest fel de mancare se poate servi cu o salata de vara si sos de rosii cu usturoi.


Poze

Gaina afumata cu cartofi noi
Gaina afumata cu cartofi noi - poza 2
Gaina afumata cu cartofi noi - poza 3
Gaina afumata cu cartofi noi - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Cartofi duchess - reteta pas cu pas
Cartofi duchess - reteta pas cu pas
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi congelați, prăjiți la air fryer!
Cartofi congelați, prăjiți la air fryer!
2 porții
14 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează