Petitchef

Pampuste - Gogosi de Bucovina

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amesteci cartofii cu faina si putina apa calda,pana iti iese un aluat potrivit de tare.
  • In aluat,adaugi drojdia inmuiata intr-o lingura de apa,pui si sarea si framanti din nou.Lasi sa creasca 30 minute.
  • Din aluatul crescut intinzi o foaie nu mai groasa de 2 cm,din care tai cercuri cu gura unui pahar mai mare.
  • Pui fiecare cerc in aluatul incins,unde se va umfla si rumeni pe toate partile.
  • Scoti pampustile cu o spumiera si dupa ce s-au mai racorit le presari din abundenta cu zahar pudra.


Întrebări:




Comentarii:

18/01/2013

Merita incercat!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi din cartofi fierti
Gogosi din cartofi fierti
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gogosi cu lingura
Gogosi cu lingura
8 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - Petitchef
Gogosi pufoase - Petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei