Pampuste - gogosi de bucovina

Pampuste - gogosi de bucovina
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Amesteci cartofii cu faina si putina apa calda,pana iti iese un aluat potrivit de tare.
  • In aluat,adaugi drojdia inmuiata intr-o lingura de apa,pui si sarea si framanti din nou.Lasi sa creasca 30 minute.
  • Din aluatul crescut intinzi o foaie nu mai groasa de 2 cm,din care tai cercuri cu gura unui pahar mai mare.
  • Pui fiecare cerc in aluatul incins,unde se va umfla si rumeni pe toate partile.
  • Scoti pampustile cu o spumiera si dupa ce s-au mai racorit le presari din abundenta cu zahar pudra.
mitinitaMitinita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Merita incercat!

abuz