Petitchef

Pampuste - Gogosi de Bucovina

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amesteci cartofii cu faina si putina apa calda,pana iti iese un aluat potrivit de tare.
  • In aluat,adaugi drojdia inmuiata intr-o lingura de apa,pui si sarea si framanti din nou.Lasi sa creasca 30 minute.
  • Din aluatul crescut intinzi o foaie nu mai groasa de 2 cm,din care tai cercuri cu gura unui pahar mai mare.
  • Pui fiecare cerc in aluatul incins,unde se va umfla si rumeni pe toate partile.
  • Scoti pampustile cu o spumiera si dupa ce s-au mai racorit le presari din abundenta cu zahar pudra.


Întrebări:




Comentarii:

18/01/2013

Merita incercat!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Painici bagels
Painici bagels
5 porții
4 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ou fiert moale și cartofi prăjiți!
Ou fiert moale și cartofi prăjiți!
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează