Petitchef

Gnocchi con pesto

Felul principal
4 porții
3 min
3 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cred ca aceasta reteta reflecta destul de bine spiritul bucatariei italiene. Este rapida si simpla, gatita cu ingrediente putine si de cea mai buna calitate. Nu are nevoie de cine stie ce asezonare, este robusta si satioasa si, mai presus de orice, delicioasa.
  • Se fierb gnocchi in multa apa cu sare, clocotita, la foc mediu-iute, 2-3 minute sau pana se ridica la suprafata.
  • Se scurg de apa si se amesteca rapid cu sosul pesto. Se servesc presarate cu Parmesan ras si ornate cu frunze proaspete de ierburi aromate.
  • A preferat busuiocul, caci mi s-a parut ca frunzulitele sale arata mai decorativ.
  • Gnocchi se gasesc in orice supermarket, la raionul pastelor proaspete. Atentie, se pastreaza in frigider pana ce sunt gatiti.


Întrebări:




Comentarii:

23/01/2013

Sosul "Pesto mişto" e pe stânga sau pe dreapta? Contează la pus "busuiocul ornamental"l

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează