Petitchef

Gnocchi con pesto

Felul principal
4 porții
3 min
3 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
360 g gnocchi

sare

3-4 linguri de pesto misto

branza Parmesan rasa, pentru servit

Preparare

  • Cred ca aceasta reteta reflecta destul de bine spiritul bucatariei italiene. Este rapida si simpla, gatita cu ingrediente putine si de cea mai buna calitate. Nu are nevoie de cine stie ce asezonare, este robusta si satioasa si, mai presus de orice, delicioasa.
  • Se fierb gnocchi in multa apa cu sare, clocotita, la foc mediu-iute, 2-3 minute sau pana se ridica la suprafata.
  • Se scurg de apa si se amesteca rapid cu sosul pesto. Se servesc presarate cu Parmesan ras si ornate cu frunze proaspete de ierburi aromate.
  • A preferat busuiocul, caci mi s-a parut ca frunzulitele sale arata mai decorativ.
  • Gnocchi se gasesc in orice supermarket, la raionul pastelor proaspete. Atentie, se pastreaza in frigider pana ce sunt gatiti.

Întrebări:




Comentarii:

23/01/2013

Sosul "Pesto mişto" e pe stânga sau pe dreapta? Contează la pus "busuiocul ornamental"l

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi cu sos de rosii
Gnocchi cu sos de rosii
1 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gnocchi cu broccoli si branza albastra
Gnocchi cu broccoli si branza albastra
4 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi con gorgonzola al forno
Gnocchi con gorgonzola al forno
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2h50m
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Friganele cu pesto
Friganele cu pesto
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: