Petitchef

Gnocchi con pesto

Felul principal
4 porții
3 min
3 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Cred ca aceasta reteta reflecta destul de bine spiritul bucatariei italiene. Este rapida si simpla, gatita cu ingrediente putine si de cea mai buna calitate. Nu are nevoie de cine stie ce asezonare, este robusta si satioasa si, mai presus de orice, delicioasa.
  • Se fierb gnocchi in multa apa cu sare, clocotita, la foc mediu-iute, 2-3 minute sau pana se ridica la suprafata.
  • Se scurg de apa si se amesteca rapid cu sosul pesto. Se servesc presarate cu Parmesan ras si ornate cu frunze proaspete de ierburi aromate.
  • A preferat busuiocul, caci mi s-a parut ca frunzulitele sale arata mai decorativ.
  • Gnocchi se gasesc in orice supermarket, la raionul pastelor proaspete. Atentie, se pastreaza in frigider pana ce sunt gatiti.

Întrebări:




Comentarii:

23/01/2013

Sosul "Pesto mişto" e pe stânga sau pe dreapta? Contează la pus "busuiocul ornamental"l

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi cu piept de pui
Gnocchi cu piept de pui
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gnocchi cu broccoli si branza albastra
Gnocchi cu broccoli si branza albastra
4 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi con gorgonzola al forno
Gnocchi con gorgonzola al forno
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Soare din foietaj cu pesto
Soare din foietaj cu pesto
8 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.