Petitchef

Coronita cu carne tocata

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru aluat:

Pentru umplutura:

Preparare

  • Aluatul:
    punem faina cernuta intr-un castron adugam oul, sarea, untul topit si apa in care am dizolvat drojdia. Framantam aluatul, iar daca mai este nevoie de putina apa mai adaugam. Dupa ce am terminat de framantat aluatul il lasa la dospit 1 ora.
  • Intre timp pregatim umplutura: Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt, adugam carnea tocata, morcovul ras si condimentam cu sare si piper. Lasam sa se raceasca si adugam gogosarii taiati cubulete, patrunjelul tocat si oul usor batut. Amestecam bine.
  • Intindem jumatate de aluat intr-o tava de pizza, apoi asezam jumatate de umplutura pe marginea aluatului, in mijloc crestam cu un cutit formand 8 triunghiuri, apoi fiecare triunghi il tragem peste umplutura apasand usor cu varful degetelor pentru a se lipi.
  • Ungem cu galbenus de ou si presaram susan. Se da la cuptor pana ce se rumeneste, cam 30 de minute.
  • Grozav de gustoasa si frumoasa, doar o observatie as avea, mi s-a parut putin cam mult unt in aluat, data viitoare cand o voi face sigur am sa pun mai putin unt si poate mai multa apa daca va cere aluatul.
  • Si era sa uit cantitatile sunt pentru 2 coronite, daca doriti doar una injumatatiti cantitatile atat la aluat cat si la umplutura.


Poze

Coronita cu carne tocata
Coronita cu carne tocata - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

22/11/2016

Am gatit acesta reteta este foarte buna ,cu siguranta am sa o mai fac

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus cu morcov
Humus cu morcov
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează