Petitchef

Ciuperci umplute cu branza si sunca

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

sunca

3 catei usturoi


1 ou


patrunjel verde

ulei

sare, piper

pesmet

Preparare

  • Se rup piciorulele de la ciuperci, se spala si se curata.Intr-o tava unsa cu putin ulei se pun palariile, se presara putina sare si piper pe fiecare si se introduce tava in cuptorul incalzit.
  • Usturoiul si piciorusele de la ciuperci se taie marunt si se pun la calit in ulei pana scade putin zeama nu trebuie sa fie facute decat pe jumatate.se adauga sunca sau alt mezel taiat cubulete, branza rasa, patrunjel, sare, piper si oul.
  • Cu aceasta compozitie se umplu palariile de ciuperci , se presara pesmet si se da la cuptor.cand sunt gata se pun feliute de cascaval si se mai lasa 2 minute in cuptor pana se topeste.

Poze

Ciuperci umplute cu branza si sunca, poza 1
Ciuperci umplute cu branza si sunca, poza 2
Ciuperci umplute cu branza si sunca, poza 3
Ciuperci umplute cu branza si sunca, poza 4
Ciuperci umplute cu branza si sunca, poza 5
Ciuperci umplute cu branza si sunca, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute cu sunca la cuptor
Ciuperci umplute cu sunca la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciuperci umplute cu branza de vaci
Ciuperci umplute cu branza de vaci
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei