Petitchef

Pulpa de miel umpluta

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se desprinde pielea de pe pulpa de miel si se umple cu compozitia de mai sus (o compozitie ca de drob), se coase apoi pielea. Pulpa astfel umpluta se condimenteaza cu sare, piper, boia si se unge cu untura.
  • Se pune in tava de la aragaz, se toarna si putina apa si in permanenta se stropeste cu apa amestecata cu untura pentru a nu se crapa si a se rumeni frumos. Cam asta ar fi in linii mari reteta, facut niciodata scris doar cum face . Oricum iese o bunatate.si sectiunea.


Poze

Pulpa de miel umpluta, poza 1
Pulpa de miel umpluta, poza 2
Pulpa de miel umpluta, poza 3
Pulpa de miel umpluta, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpa de miel cu ciuperci
Pulpa de miel cu ciuperci
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.