Petitchef

Pulpa de miel umpluta

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
o pulpa mare de miel

organe de miel


8 oua fierte

2-3 oua crude

sare, piper, boia de ardei

patrunjel si ceapa verde

Preparare

  • Se desprinde pielea de pe pulpa de miel si se umple cu compozitia de mai sus (o compozitie ca de drob), se coase apoi pielea. Pulpa astfel umpluta se condimenteaza cu sare, piper, boia si se unge cu untura.
  • Se pune in tava de la aragaz, se toarna si putina apa si in permanenta se stropeste cu apa amestecata cu untura pentru a nu se crapa si a se rumeni frumos. Cam asta ar fi in linii mari reteta, facut niciodata scris doar cum face . Oricum iese o bunatate.si sectiunea.

Poze

Pulpa de miel umpluta, poza 1Pulpa de miel umpluta, poza 2Pulpa de miel umpluta, poza 3Pulpa de miel umpluta, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pulpa de miel inabusita




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: