Petitchef

Ciuperci umplute cu carne

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea. Intre timp ciupercile se spala si li se rup piciorusele. Se sareaza si se pipereaza palariutele. Piciorusele se toaca marunt si cand carnea este aproape facuta, se pun si ele in tigaie sub capac.
  • Se umplu ciupercile cu carne si se aranjeaza in tava. Se dau la cuptor pentru 30 minute, dupa care se scot si se aranjeaza pe fiecare cascaval ras. Se mai dau la cuptor 20 min.


Poze

Ciuperci umplute cu carne
Ciuperci umplute cu carne - poza 2
Ciuperci umplute cu carne - poza 3
Ciuperci umplute cu carne - poza 4
Ciuperci umplute cu carne - poza 5
Ciuperci umplute cu carne - poza 6
Ciuperci umplute cu carne - poza 7
Ciuperci umplute cu carne - poza 8
Ciuperci umplute cu carne - poza 9

Întrebări:




Comentarii (24):

Mihai, 03/11/2018

Gustoase!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/08/2015

Fac des asa ceva, nu am intotdeauna carne asa ca merge si cu ardei kapia, frunze de patrunjel si alte mirodenii, daca mai gasesc ceva sunca presata in loc de carne. Sunt excelente si ca aspect si la gust!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/07/2015

Bune ,gustoase!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
savy_b2016, 29/11/2023

Este o reteta foarte usor de preparat. Super. Multumesc......Gracias petitchef.

(0) (0) Abuz
06/10/2017

Eu , fac ciuperci umplute cu sunculita si crema de brinza ,ardei gras rosu ,usturoi , marar ,sare , piper,piciorusele dela ciuperci si citeva firicele de patrunjel ,apoi la invirt in kaizer si le prajesc in cuptor doar ,pina cind kaizeru sa prajit . SUNT SUPER ,PENTRU GARNITURA.

(0) (0) Abuz
06/10/2017

Cu mentiunea ca timpul de gatire la cuptir e gresita, fiind prea mare. In rest... f. gustos.

(0) (0) Abuz
G34D2S, 06/07/2015

Excelente

(0) (0) Abuz
03/07/2015

F.bune ,gustoase

(0) (0) Abuz
02/07/2015

Foerte buna reteta, dar timpul de gatire mi se pare mult prea mare pt niste ciupercute. eu le-as pune 5-8 minute pe gratar (pe aragaz) acoperite cu capac, dupa care rad cascavalul, pun iar capacul si sting focul; inertia termica a sistemului face restul.

(0) (0) Abuz
nimeni, 02/07/2015

Reteta interesanta,dar cu multe minusuri.
Cantitatea de carne este disproportionata cu cantitatea de ciuperci- max 250 gr.carne de vita.
Carnea este gata din tigaie,deci va merge la cuptor cca 20',se presara cascaval si se inchide cuptorul. In cuptorul incazit se topeste cascavalul cca 10' fara a fi nevoie de inca 20' la flacara

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează