Petitchef

Ciuperci umplute cu carne

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

1 kg ciuperci proaspete

2 cepe

100 g cascaval ras

sare, piper...un strop de chili

Preparare

  • Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea. Intre timp ciupercile se spala si li se rup piciorusele. Se sareaza si se pipereaza palariutele. Piciorusele se toaca marunt si cand carnea este aproape facuta, se pun si ele in tigaie sub capac.
  • Se umplu ciupercile cu carne si se aranjeaza in tava. Se dau la cuptor pentru 30 minute, dupa care se scot si se aranjeaza pe fiecare cascaval ras. Se mai dau la cuptor 20 min.

Poze

Ciuperci umplute cu carne, poza 1Ciuperci umplute cu carne, poza 2Ciuperci umplute cu carne, poza 3Ciuperci umplute cu carne, poza 4Ciuperci umplute cu carne, poza 5Ciuperci umplute cu carne, poza 6Ciuperci umplute cu carne, poza 7Ciuperci umplute cu carne, poza 8Ciuperci umplute cu carne, poza 9



Comentarii (23):

Mihai, 03/11/2018

Gustoase!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/08/2015

Fac des asa ceva, nu am intotdeauna carne asa ca merge si cu ardei kapia, frunze de patrunjel si alte mirodenii, daca mai gasesc ceva sunca presata in loc de carne. Sunt excelente si ca aspect si la gust!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/07/2015

Bune ,gustoase!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/10/2017

Eu , fac ciuperci umplute cu sunculita si crema de brinza ,ardei gras rosu ,usturoi , marar ,sare , piper,piciorusele dela ciuperci si citeva firicele de patrunjel ,apoi la invirt in kaizer si le prajesc in cuptor doar ,pina cind kaizeru sa prajit . SUNT SUPER ,PENTRU GARNITURA.

(0) (0) Abuz
06/10/2017

Cu mentiunea ca timpul de gatire la cuptir e gresita, fiind prea mare. In rest... f. gustos.

(0) (0) Abuz
G34D2S, 06/07/2015

Excelente

(0) (0) Abuz
03/07/2015

F.bune ,gustoase

(0) (0) Abuz
02/07/2015

Foerte buna reteta, dar timpul de gatire mi se pare mult prea mare pt niste ciupercute. eu le-as pune 5-8 minute pe gratar (pe aragaz) acoperite cu capac, dupa care rad cascavalul, pun iar capacul si sting focul; inertia termica a sistemului face restul.

(0) (0) Abuz
nimeni, 02/07/2015

Reteta interesanta,dar cu multe minusuri.
Cantitatea de carne este disproportionata cu cantitatea de ciuperci- max 250 gr.carne de vita.
Carnea este gata din tigaie,deci va merge la cuptor cca 20',se presara cascaval si se inchide cuptorul. In cuptorul incazit se topeste cascavalul cca 10' fara a fi nevoie de inca 20' la flacara

(1) (0) Abuz
13/02/2014

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute cu carne de pui
Ciuperci umplute cu carne de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute cu piept de pui
Ciuperci umplute cu piept de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute cu carne de pui
Ciuperci umplute cu carne de pui
4 porții
1h10m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: