Pachetele cu umplutura de carne si morcovi
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Ghivece cu morcovi
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Aveti nevoie doar de o "bucata" de aluat. Se curata morcovii, se spala si se dau pe razatoare. Se spala patrunjelul sau menta, si se taie marunt. bSe prajeste carnea tocata in ulei; se adauga morcovii si se prajesc impreuna cu carnea. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se desface aluatul si se taie in 9 patrate. Se intinde, usor, fiecare bucata de aluat cu sucitorul presarat cu faina.
- Se aseaza gramajoare de carne tocata, lasand marginile aluatului libere. Se separa albusul de galbenus; se ung marginile aluatului cu albus batut. Se indoaie colturile spre mijloc si se apasa tare sa se lipeasca.
- Se aseaza pachetelele pe o tava umezita si tapetata cu hartie de copt. Se amesteca galbenusul cu lapte si se ung pachetelele. Se da tava la cuptor cca. 25 de minute.