Petitchef

Ciupercute umplute

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul.
  • Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul .
  • Se dinstue cam 10 si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  • Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care a uns-o putin cu ulei.
  • Deasupra fiecaruia,punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30 la foc potrivit.


Întrebări:




Comentarii:

02/12/2016

Gustos

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
01/12/2016

Cred ca sunt minunate.

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
26/10/2019

Cred că sunt bune

(0) (0) Abuz
nairdas, 26/10/2019

Pentru N...escu.
Ciupercile se spala, se lasa la scurs si se tamponeaza cu servetele din hartie.
Ca doar n-au crescut in incubator.
Cascavalul se presara la sfarsit si se lasa 1-2 minute in cuptorul oprit.
Altfel, se scurge in tava.

(2) (0) Abuz
neicutescu, 12/04/2017

Ciupercile nu se spala se sterg cu servete.

(0) (2) Abuz
12/04/2017

Arata foarte bine si nici reteta nu este prea complicate !!!Merita incercata !!

(2) (0) Abuz
01/12/2016

Bune

(2) (0) Abuz
01/12/2016

Ai cules oare ciupercile din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse! Vorba aia: "Manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?

(0) (6) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează