Petitchef

GUVIZI DE APA DULCE PRAJITI

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Guvizii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute pentru a-si lua ei sare cat au nevoie . Apoi,se sterg,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
  • Se servesc atat calzi cat si reci cu lamaie sau mujdei de usturoi.


Poze

GUVIZI DE APA DULCE PRAJITI
GUVIZI DE APA DULCE PRAJITI - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează