Petitchef

GUVIZI DE APA DULCE PRAJITI

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Guvizii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute pentru a-si lua ei sare cat au nevoie . Apoi,se sterg,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
  • Se servesc atat calzi cat si reci cu lamaie sau mujdei de usturoi.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

GUVIZI DE APA DULCE PRAJITI, poza 1
GUVIZI DE APA DULCE PRAJITI, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: