Petitchef

Bors de guvizi de apa dulce

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g guvizi de apa dulce

jumatate de morcovel,

2-3 felii de albitura,

2 felii de telina,jumatate ardei gras,

3 fire de ceapa verde,

2 fire de usturoi verde,

o rosie,o lingura orez,

sare,

piper si bors dupa gust.

Preparare

  • Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
  • Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.
  • Cand sunt fierte se adauga rosia tocata marunt, pestele si se mai lasa sa fiarba cca 10-15 minute.Dupa ce se opreste focul se presara leusteanul tocat si se poate servi cu mamaliguta si ardei iute.

Poze

Bors de guvizi de apa dulce, poza 1
Bors de guvizi de apa dulce, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/01/2014

Yummy

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana
Bors de pui cu orez si dres cu smantana
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Bors de gaina cu loboda
Bors de gaina cu loboda
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Toast cu cartof dulce
Toast cu cartof dulce
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.