Petitchef

Bors de guvizi de apa dulce

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
  • Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.
  • Cand sunt fierte se adauga rosia tocata marunt, pestele si se mai lasa sa fiarba cca 10-15 minute.Dupa ce se opreste focul se presara leusteanul tocat si se poate servi cu mamaliguta si ardei iute.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Bors de guvizi de apa dulce, poza 1
Bors de guvizi de apa dulce, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/01/2014

Yummy

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana
Bors de pui cu orez si dres cu smantana
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Bors moldovenesc de vacuta
Bors moldovenesc de vacuta
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Toast cu cartof dulce
Toast cu cartof dulce
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salsa mexicana - Aji dulce
Salsa mexicana - Aji dulce
4 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei