Petitchef

Hribi cu smantana

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Hribii se curata si se spala in multe ape. Se fier. Dupa fiarbere trebuie sa ramana aprox. 1kg.
  • Se toaca pe un fund , in cubulete de marime potrivita. Ceapa se toaca si se pune la calit impreuna cu cateii de usturoi,foaia de dafin si rozmarinul, in unt, intr-un vas de tuci .
  • Se calesc aprox 7-8 min apoi se pun hribii, se mai calesc 5 minute si se pun doua polonice cu lapte.
  • Se mai lasa 7-8 minute, apoi se toarna deasupra smantana amestecata cu faina.
  • Se mai dau doua clocote, potrivim gustul de sare si piper, adaugam delikatul si gata.


Întrebări:




Comentarii:

20/01/2014

O reteta adevarata nu are voie sa contina deli(ca)kat

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Un deliciu

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Deliciosssss

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos de smantana si hribi
Paste cu sos de smantana si hribi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciuperci cu sos de smantana
Ciuperci cu sos de smantana
3 porții
2 days 3 h 10 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantana Sosul cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: