Petitchef

LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara umplutura din usturoi pisat,ulei de masline,vegeta,2 linguri zeama de lamaie.
  • Pestele se condimenteaza cu vegeta,piper,coriandru,cimbru+umplutura,pe ambele parti si pe dinauntru ,apoi se introduce la cuptor in foita de aluminiu..cand e aproape gata se ridica foita de aluminiu deasupra si se mai lasa 2min.

Rețete inrudite

YouTube

Frittata la cuptor



Poze

LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 1
LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 2
LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 3
LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 4
LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 5
LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 6
LAVRAKI(BASS) LA CUPTOR, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sea bass cu piure de broccoli si sos de ardei copti
Sea bass cu piure de broccoli si sos de ardei copti
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Peste cu rosii si usturoi la cuptor
Peste cu rosii si usturoi la cuptor
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.