Petitchef

Mancare de spanac cu orez

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata spanacul, se spala bine apoi se opareste
    Se prajesc copanelele pe jumatate ,se adauga prazul tocat marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie .
  • Se scurge spanacul care a fost oparit in prealabil ,se pune peste carne si se adauga orezul.Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand spanacul si orezul sunt fierte se adauga bulionul si se drege cu ouale care se bat bine si se incorporeaza incet incet.Se mai da intr-un clocot apoi este gata.Se poate servi cu hrean.


Poze

Mancare de spanac cu orez
Mancare de spanac cu orez - poza 2
Mancare de spanac cu orez - poza 3
Mancare de spanac cu orez - poza 4
Mancare de spanac cu orez - poza 5
Mancare de spanac cu orez - poza 6
Mancare de spanac cu orez - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

16/03/2015

Excelență mâncare!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/02/2015

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/12/2013

Ff bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/01/2015

Bun

(0) (0) Abuz
24/03/2014

Imi place

(0) (0) Abuz
17/03/2014

Super buna si rapida

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Tocmai cautam o reteta , asa ca am gasit

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează