Petitchef

Risotto cu fenicul si praz

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 grame orez

0,5 l supa de pui

2 lingura ulei de masline

2 cepe rosii medii

2 fire de praz

2 bulbi de fenicul

1 ardei rosu

1 rosie fara piele si seminte

1 lingura cu unt

sare

piper

Preparare

  • Procesul începe prin tăierea forma de cuburi de toate legumele , se arunca in tigaie cu ulei fierbinte și Calima le timp de 3-4 minute , apoi se adaugă orezul , amestecand constant , până sticlos se adaugă timpul .
    în supa de pui încet la foc mic , până când orezului fierbere .
  • Ultimul , când tigaie de pe foc , se adauga untul , se amestecă și se servește cald . arome vegetale , în special combinat cu unt de fenicul sunt fabuloase !

Poze

Risotto cu fenicul si praz, poza 1
Risotto cu fenicul si praz, poza 2
Risotto cu fenicul si praz, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu fenicul si conopida
Risotto cu fenicul si conopida
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto milanez
Risotto milanez
4 porții
37 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Risotto cu creveti si mazare
Risotto cu creveti si mazare
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto cu St Jacques si sofran
Risotto cu St Jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
3.5 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.