Petitchef

Risotto cu fenicul si praz

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Procesul începe prin tăierea forma de cuburi de toate legumele , se arunca in tigaie cu ulei fierbinte și Calima le timp de 3-4 minute , apoi se adaugă orezul , amestecand constant , până sticlos se adaugă timpul .
    în supa de pui încet la foc mic , până când orezului fierbere .
  • Ultimul , când tigaie de pe foc , se adauga untul , se amestecă și se servește cald . arome vegetale , în special combinat cu unt de fenicul sunt fabuloase !


Poze

Risotto cu fenicul si praz
Risotto cu fenicul si praz - poza 2
Risotto cu fenicul si praz - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Risotto kit
Risotto kit
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu... Praz Retete cu... Praz Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează