Petitchef

Mancare rapida de cartofi cu oua

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata cartofii de coaje si se spala bine. Se tau rondele si se pun la fiert cu putina sare si vegeta, dar nu se lasa sa fiarba f mult pentru a nu se sfarma. Se strecoara si se aseaza pe farfurii.
  • Se fierb ouale sa fie tari apoi se curata si se tau tot rondele subtiri. Se aseaza peste cartofi in farfurie. Separat se calesc ardeii si ceapa taiate rondele in putin ulei pana cind se inmoaie.
  • Se ia cu o lingura din compozitie si se aseaza peste oua in farfurie. Se presara cas razalit deasupra, patrunjel verde taiat marunt si se arunca peste citeva masline sau mai multe in functie de preferinte.
  • Se presara si putin piper macinat pt a avea o aroma si gust mai bun. Sa se aiba in vedere ca daca telemeaua este f sarata se va tine in apa rece inainte de utilizare sau nu se va pune de loc sare.


Întrebări:




Comentarii:

09/10/2017

Bunn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/09/2015

Telemea sau cas?

(0) (0) Abuz
05/02/2014

Suoer...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează