Petitchef

Medalion de rechin pane

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 felii medalion de rechin

1 ou

2-3 linguri faina

2-3 linguri pesmet

ulei pt prajit

Preparare

  • Simplu dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.
  • Il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie.
  • l-a servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.

Poze

Medalion de rechin pane, poza 1Medalion de rechin pane, poza 2Medalion de rechin pane, poza 3



Comentarii:

08/01/2016

O sa merg sa pescuiesc un rechin si voi face si eu reteta

(0) (0) Abuz
12/09/2013

Abia astept sa o savurez

(0) (0) Abuz
01/06/2013

Superb sosu :D

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
3 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: