Petitchef

Telina pane / fried celery

Aperitiv
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 telina mare

3 oua

2-3 linguri de faina

pesmet

sare, piper, boia

Preparare

  • Telina se decojeste, se taie in 4, iar apoi felii de grosimea unui deget. Ouale se bat cu faina, se adauga condimentele.
  • Se dau feliile de telina prin compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Telina se inmoaie si are un gust deosebit.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: