Petitchef

Telina pane / Fried celery

Aperitiv
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Telina se decojeste, se taie in 4, iar apoi felii de grosimea unui deget. Ouale se bat cu faina, se adauga condimentele.
  • Se dau feliile de telina prin compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Telina se inmoaie si are un gust deosebit.

Rețete inrudite

YouTube

Camembert pané


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Babybels pane în friteuza cu aer
Babybels pane în friteuza cu aer
10 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează