Petitchef

Telina pane / Fried celery

Aperitiv
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Telina se decojeste, se taie in 4, iar apoi felii de grosimea unui deget. Ouale se bat cu faina, se adauga condimentele.
  • Se dau feliile de telina prin compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Telina se inmoaie si are un gust deosebit.

Rețete inrudite

YouTube

Camembert pané



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează