Petitchef

Telina pane / fried celery

Aperitiv
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Telina se decojeste, se taie in 4, iar apoi felii de grosimea unui deget. Ouale se bat cu faina, se adauga condimentele.
  • Se dau feliile de telina prin compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Telina se inmoaie si are un gust deosebit.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Telina cu sos de mustar - de post
Telina cu sos de mustar - de post
4 porții
31 min
Foarte ușor
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei