Telina pane
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Babybels pane în friteuza cu aer
-
Pui pane cu alune
-
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
-
Camembert pané
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Tzelina o leguma extrem de gustoasa gatita in anumite feluri.
- Unul dintre ele este si pane-ul pe care vreau sa vi-l aduc in atentie.
- Se poate manca ca aperitiv sau ca si garnitura.
- Tzelina se curata,se aie felii groase cam de 1 cm, se fierbe in abur,dar sa ramana crocanta.
- Dupa ce se raceste se da ca orice pane prin faina, ou batut amestecat cu condimente (sare piper din belsug) si verdeata, dupa care se da prin pesmet.
- Se prajeste in ulei si se srveste calda cu putina lamaie deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!