Petitchef

Telina pane

Antreuri
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Tzelina o leguma extrem de gustoasa gatita in anumite feluri.
  • Unul dintre ele este si pane-ul pe care vreau sa vi-l aduc in atentie.
  • Se poate manca ca aperitiv sau ca si garnitura.
  • Tzelina se curata,se aie felii groase cam de 1 cm, se fierbe in abur,dar sa ramana crocanta.
  • Dupa ce se raceste se da ca orice pane prin faina, ou batut amestecat cu condimente (sare piper din belsug) si verdeata, dupa care se da prin pesmet.
  • Se prajeste in ulei si se srveste calda cu putina lamaie deasupra.

Rețete inrudite

YouTube

Camembert pané



Poze

Telina pane
Telina pane - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Babybels pane în friteuza cu aer
Babybels pane în friteuza cu aer
10 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează