Petitchef

Telina pane

Antreuri
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
o radacina de telina

ou

faina

pesmet ptr pane

sare

piper

Preparare

  • Tzelina o leguma extrem de gustoasa gatita in anumite feluri.
  • Unul dintre ele este si pane-ul pe care vreau sa vi-l aduc in atentie.
  • Se poate manca ca aperitiv sau ca si garnitura.
  • Tzelina se curata,se aie felii groase cam de 1 cm, se fierbe in abur,dar sa ramana crocanta.
  • Dupa ce se raceste se da ca orice pane prin faina, ou batut amestecat cu condimente (sare piper din belsug) si verdeata, dupa care se da prin pesmet.
  • Se prajeste in ulei si se srveste calda cu putina lamaie deasupra.

Poze

Telina pane, poza 1Telina pane, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Telina pane / fried celery
Telina pane / fried celery
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: