Petitchef

Cas pane

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Puneti intr-o tigaie ulei, incalziti la foc mediu. Intre timp dati casul prin oul batut in care ati pus sare si piper, apoi prin faina, apoi prin ou din nou si prin faina-repetati de cateva ori pana este tapetat bine cu faina si ou.
  • Puneti casul in tigaie si prajiti cam 3 minute pe o parte, apoi intoarceti. Casul ca avea o crusta aurie pe ambele parti si va incepe sa curga.Luati de pe foc si serviti cald cu salata de sfecla rosie si hrean.

Rețete inrudite

YouTube

Camembert pané



Poze

Cas pane
Cas pane - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

17/09/2016

Daca puneti in oul batut si 2 catei de usturoi zdrobiti, gustul va fi magnific!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
17/09/2016

Da , ceva deosebit !

(0) (0) Abuz
17/09/2016

Imi place reteta foarte mult

(0) (0) Abuz
17/09/2016

Este o reteta arhicunoscuta si nu aduce nimic nou!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Babybels pane în friteuza cu aer
Babybels pane în friteuza cu aer
10 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează