File de salau pane

(4.64/5 - 88 voturi)
13 comentarii

Ingrediente

- 1 salau de 1 kg
- 2 oua
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de pesmet
- sare,
- 100 g ulei.

Preparare

Etapa 1

Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii, cu grija, sa nu mai ramana oase.

Etapa 2

Se taie in bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10 minute. Se dau bucatile prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.Se servesc cu lamaie sau maioneza.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii (13):

hotangels, 04/05/2016

Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0

(0) (0) Abuz
16/01/2013

Site-ul acesta mi-a deschis okii :x

(0) (0) Abuz
17/06/2012

Super o sa incerc reteta

(0) (0) Abuz
21/10/2012

Este delicios!

(0) (0) Abuz
maria_steluta_r2017
maria_steluta_r2017, 22/07/2017

Poftă bună!

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Excelenta .

(0) (0) Abuz
03/08/2015

Excelenta!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
29/09/2015

Excelent

(0) (0) Abuz
27/09/2015

FFF BUN.

(0) (0) Abuz
20/03/2014

The best

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseVopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale