Petitchef

File de salau pane

Aperitiv
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 salau de 1 kg

2 oua

2 linguri de faina

2 linguri de pesmet

sare,

100 g ulei.

Preparare

  • Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii, cu grija, sa nu mai ramana oase.
  • Se taie in bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10 minute. Se dau bucatile prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.Se servesc cu lamaie sau maioneza.


Comentarii (13):

maria_steluta_r2017
maria_steluta_r2017, 22/07/2017

Poftă bună!

(0) (0) Abuz
hotangels, 04/05/2016

Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0

(0) (0) Abuz
29/09/2015

Excelent

(0) (0) Abuz
28/09/2015

Super

(0) (0) Abuz
27/09/2015

Ok

(0) (0) Abuz
27/09/2015

FFF BUN.

(0) (0) Abuz
03/08/2015

Excelenta!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
20/03/2014

The best

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Excelenta .

(0) (0) Abuz
23/09/2013

Delicios

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: