Petitchef

Muschi de vita cu sos de otet balsamic

Felul principal
3 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Taie carnea in 3-6 bucati, in functie de cat de bine facuta iti place s-o mananci. Cu cat e mai subtire bucata de carne, cu atat se patrunde mai bine.
  • Pune carnea pe servete absorbante ca sa o usuce bine . Sareaza si pipereaza pe ambele parti, din abundenta.
  • Intr-o tigaie mare pune uleiul si incalzeste-l la foc mare.Pune fileurile si lasa-le cate 1 minut pe fiecare parte, sa devina putin maronii .
  • Toarna otetul balsamic si vinul, da focul mai mic si acopera. Lasa 4 minute, apoi intoarce carnea. Mai lasa 4 minute.Scoate carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu.
  • Pune zaharul in tigaie si lasa sosul sa fiarba pana ce devine gros. Amesteca din cand in cand.Serveste 1-2 felii de carne cu legume fierte si sosul format.

C Cooking with my soul

Poze

Muschi de vita cu sos de otet balsamic
Muschi de vita cu sos de otet balsamic - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/09/2013

Foarte tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Otetul balsamic traditional Otetul balsamic traditional Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează