Petitchef

Muschi de vita cu sos de otet balsamic

Felul principal
3 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
600 g muschiulet de vita de buna calitate

80 ml otet balsamic

80 ml vin rosu

1 lingurita zahar brun

2 linguri ulei de masline

sare, piper

legume fierte la aburi sau in apa, pentru garnitura

Preparare

  • Taie carnea in 3-6 bucati, in functie de cat de bine facuta iti place s-o mananci. Cu cat e mai subtire bucata de carne, cu atat se patrunde mai bine.
  • Pune carnea pe servete absorbante ca sa o usuce bine . Sareaza si pipereaza pe ambele parti, din abundenta.
  • Intr-o tigaie mare pune uleiul si incalzeste-l la foc mare.Pune fileurile si lasa-le cate 1 minut pe fiecare parte, sa devina putin maronii .
  • Toarna otetul balsamic si vinul, da focul mai mic si acopera. Lasa 4 minute, apoi intoarce carnea. Mai lasa 4 minute.Scoate carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu.
  • Pune zaharul in tigaie si lasa sosul sa fiarba pana ce devine gros. Amesteca din cand in cand.Serveste 1-2 felii de carne cu legume fierte si sosul format.
C Cooking with my soul

Poze

Muschi de vita cu sos de otet balsamic, poza 1Muschi de vita cu sos de otet balsamic, poza 2


Comentarii:

09/09/2013

Foarte tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de vita cu mazare si sos de portocale
Muschi de vita cu mazare si sos de portocale
4 porții
1h10m
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Muschi de vita in sos rosu
Muschi de vita in sos rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Muschi de vita in sos rosu
Muschi de vita in sos rosu
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiDe ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Otetul balsamic traditionalOtetul balsamic traditional

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: