Petitchef

Yakitori

Yakitori! Aceste frigarui japoneze ce combina carnea de vita marinata intr-un sos Yakitori si branza tare.
Aceasta reteta este o creatie a restaurantelor japoneze din Franta care stiu cat de mult le place francezilor branza, spre deosebire de japonezi :-)

Antreuri
8 porții
15 min
1 oră
4 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

8

Sos Yakitori:

Materiale

  • 8 frigarui

Preparare

  • Etapa 1 - Yakitori
    Taiati marunt ceapa verde: veti avea nevoie doar de partea verde. Amestecati amidonul de porumb cu putină apa (aproximativ 1 lingura).
  • Etapa 2 - Yakitori
    Turnati sosul de soia, apa, zaharul brun si otetul de orez intr-o cratita. Adaugați ceapa verde si catelul de usturoi zdrobit. Se lasa sa se caramelizeze aproximativ 3 - 5 minute la foc mare, amestecand.
  • Etapa 3 - Yakitori
    Adaugati amestecul de amidon de porumb si apa si amestecati pentru a ingrosa sosul. Strecurati apoi acest sos printr-o sita.
  • Etapa 4 - Yakitori
    Amestecati carpaccio de vita cu sosul (puteti opri putin sos deoparte pentru a scufunda frigaruile la gustare sau le ungeti la gatit). Puneti la rece timp de 1 ora.
  • Etapa 5 - Yakitori
    Taiati branza Emmental in 8 bucati dreptunghiulare egale si infigeti frigarui in ele.
  • Etapa 6 - Yakitori
    Infasurați feliile de carne de vita marinate in jurul betisoarelor de branza.
  • Etapa 7 - Yakitori
    Incalziti putin ulei vegetal intr-o tigaie, apoi asezati frigaruile in tigaie. Gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Puteti unge frigaruile cu sos in timpul gatirii, daca doriti.
  • Etapa 8 - Yakitori
    Iata, frigaruile tale sunt gata! Presarati susan sau ceapa verde tocata si savurati imediat.

Observații:

Frigaruile tale nu sunt suficient de fragede la sfarsitul gatitului? Inainte de servire, acoperiti tava timp de cateva minute, astfel incat branza sa se topeasca in continuare.



Poze

Yakitori
Yakitori - poza 2
Yakitori - poza 3
Yakitori - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salată japoneză de castraveți marinați
Salată japoneză de castraveți marinați
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buddha bowl vegetarian - o salata colorata
Buddha bowl vegetarian - o salata colorata
2 porții
22 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.8 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează