Petitchef

Muschiulet de casa pentru mic dejun

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cantitatea de muschiulet rezultat este destul de mica, asa ca puteti mari cantitatile dupa preferinta. E prefer sa fac mai putin, astfel nu risc sa se strice in frigider.
  • Se piseaza bine toate condimentele pana obtinem o pasta nisipoasa. Cu aceasta pasta se unge uniform carnea si o impaturim in hartie de copt.
  • Daca se foloseste muschiulet crud, va recomand sa il dati cu sare si condimente si sa il lasati la macerat o zi sau doua la rece inante de a-l prepara. Optional se poate infasura si in cateva fasii fine de carne afumata inainte de a-l impaturi in hartie.
  • Muschiuletul se aseaza intr-un vas cat mai mic si se acopera cu o solutie formata dintr-un pahar de vin rosu si unul de apa. Vasul se baga la cuptor la foc mic si se intoarce periodic cand hartia incepe sa se rumeneasca.
  • Se lasa pana cand lichidul a scaut aproape de tot . Muschiuletul se poate fierbe si pe aragaz dar in acest caz va iesi mai suculent.
  • Dupa ce e gata, se scoate din hartie, se curata de condimente si se lasa la scurs la rece 2-3 ore inainte de a fi servit . Pastrat la rece rezista circa o saptamana. Noua ne place mai mult decat muschiuletul cumparat, mai ales daca este facut din productia proprie de muschi crud afumat.


Poze

Muschiulet de casa pentru mic dejun
Muschiulet de casa pentru mic dejun - poza 2
Muschiulet de casa pentru mic dejun - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Super buna

(0) (0) Abuz
16/03/2013

Execelent !

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
23/12/2012

Super bun si super natural!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Micul mic, micul pitic, micul nimic! Micul mic, micul pitic, micul nimic!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează