Petitchef

Saramura de caras

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
4 carasi, ardei iute,

3 catei de usturoi usturoi pisat,

2 fire usturoi verde,

cimbru, sare,

400 ml apa fierbinte.

Preparare

  • Pentru saramura :
    Se toaca marunt usturoiul, ardeiul iute si verdeata, se pun intr-un vas pe foc impreuna cu sarea,cimbrul si apa.
  • Se lasa un clocot, doua. Se ia saramura de pe foc si daca se doreste se mai poate adauga si usturoiul pisat.
  • Pestele se aseaza intr-un vas mai mare si se acopera cu saramura fierbinte. Se serveste cu mamaliga.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Saramura de peste
Saramura de peste
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Saramura de caras pe pat de sare
Saramura de caras pe pat de sare
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Saramura de peste
Saramura de peste
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.