Petitchef

Saramura de caras

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pentru saramura :
    Se toaca marunt usturoiul, ardeiul iute si verdeata, se pun intr-un vas pe foc impreuna cu sarea,cimbrul si apa.
  • Se lasa un clocot, doua. Se ia saramura de pe foc si daca se doreste se mai poate adauga si usturoiul pisat.
  • Pestele se aseaza intr-un vas mai mare si se acopera cu saramura fierbinte. Se serveste cu mamaliga.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.