Petitchef

Saramura de caras

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
4 carasi, ardei iute,

3 catei de usturoi usturoi pisat,

2 fire usturoi verde,

cimbru, sare,

400 ml apa fierbinte.

Preparare

  • Pentru saramura :
    Se toaca marunt usturoiul, ardeiul iute si verdeata, se pun intr-un vas pe foc impreuna cu sarea,cimbrul si apa.
  • Se lasa un clocot, doua. Se ia saramura de pe foc si daca se doreste se mai poate adauga si usturoiul pisat.
  • Pestele se aseaza intr-un vas mai mare si se acopera cu saramura fierbinte. Se serveste cu mamaliga.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salmorejo
Salmorejo
7 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Saramura de caras pe pat de sare
Saramura de caras pe pat de sare
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Saramura de macrou
Saramura de macrou
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saramura de peste
Saramura de peste
2 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: