Petitchef

Muschi file preparat in casa

Felul principal
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschii se tin timp de 4 zile in saramura in care am pus si usturoiul pisat undeva la rece, acestia trebuie sa fie acoperiti in totalitate.
  • Dupa ce au stat in saramura preparam zeama in care ii vom fierbe astfel:
    punem intr-o oala suficient de adanca vinul, apa , adaugam condimentele asezonam cu delikat si piper lasam sa dea in clocot.
  • Intre timp legam muschiul cu sfoara si il cufundam in zeama clocotita.Lasam sa fiarba cca 30 -45 minute se scoate si se lasa la racit.
  • Se poate servi ca aperitiv cu pasta de hrean dupa preferinte.Daca se doreste acest muschi se poate afuma sau in zeama in care vom fierbe muschiul putem adauga boia dulce de ardei ca sa ii dea putina culoare.

Rețete inrudite

YouTube

Tarta cu napi


Poze

Muschi file preparat in casa
Muschi file preparat in casa - poza 2
Muschi file preparat in casa - poza 3
Muschi file preparat in casa - poza 4
Muschi file preparat in casa - poza 5
Muschi file preparat in casa - poza 6
Muschi file preparat in casa - poza 7
Muschi file preparat in casa - poza 8
Muschi file preparat in casa - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
10 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu napi
Tarta cu napi
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează