Petitchef

Ciolan Bavarez Fiert in Bere

Felul principal
4 porții
30 min
1 h 30 m
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

    Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

    L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

    Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!

Rețete inrudite

YouTube

Dahl cu linte rosie


Poze

Ciolan Bavarez Fiert in Bere
Ciolan Bavarez Fiert in Bere - poza 2
Ciolan Bavarez Fiert in Bere - poza 3

Întrebări:




Comentarii (19):

CORNELIU POPESCU ONE, 26/04/2018

CE ÎNSEAMNĂ L-AM CARDILAT.CIOLANUL ESTE FOARTE BUN.DAR PENTRU CUVÂNTUL CARDILAT V-AM DEPUNCTAT.SCRIEȚI PE ÎNȚELESUL TUTUROR CITITORILOR ,DEOARECE NU NUMAI EU CITESC !!!???.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
03/12/2013

Foarte tere,

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/12/2013

Foarte foarte gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
szokeflorica, 26/04/2018

Super !

(0) (0) Abuz
Doina, 06/11/2017

Super bun !!!!

(0) (0) Abuz
03/04/2014

Ruperee!!!!!!!!! mananci de mori

(0) (0) Abuz
05/03/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
02/03/2014

Super,mine o pregatasc si eu

(0) (0) Abuz
02/03/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
07/02/2014

Mare bogatieeeeeeeeeeeee..............

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează